- This topic has 1 resposta, 1 opinió , and was last updated fa 3 years, 9 months by .
S'està mostrant 2 entrades - de la 1 a la 2 (d'un total de 2)
S'està mostrant 2 entrades - de la 1 a la 2 (d'un total de 2)
Inici › Fòrums › Fòrum Dra. Spiral › pols d’espirulina
Bona tarda. Com assequem l’espirulina en un laboratori per a obtenir pols? estufa de 100ªC? temps?
Gràcies
hola,
el pols normalment s’obté amb el processat de l’espirulina a través d’un prcoés d’homogeneització en el qual es prodeuix una rotura de celules de l’espriulina i on es degenera la proteina , i posterior spry drying que es deshidratar lespirulina amb un canó d¡aire a 200ºC.
no recomem el consum d’espirulina en pols ja que és sinònim de baixa qualitat.
el format artesanal, es presenta habitualment en fideus, (o comprimits amb un moment donat). Si t’interessés el pols, ho podries fer amb una batedora, molinet, etc, semrpe cuidant que no superi el 40ºC per no perdre propietats
Xarxa Internacional de Cultivadores per la Sobirania Alimentaria -- Moviments socials per l'empoderament humà.